A kebelcsoda drámai halála

image_dfv2294.jpg

 A legnagyobb melleket akarta magának, vagy csak a kétes múltú férje rábeszélésének engedett? Saját akaratát követte, vagy manipulálták a könnyen befolyásolható szeretet hiányos szex modellt? Minden esetre az élete végén Lolo Ferrari alig tudott menni és lélegezni a nagy mellei és egyéb a testén elvégzett szépség operációk miatt. Hirtelen halála ma is súlyos kérdéseket vet fel.  

Erre a pillanatra várt már régen. Ő és főleg a férje. Három liter mindkét oldalon! 130 centiméteres mellkörfogat, a legnagyobb Európában. Lolo Ferrari sírt. Nem lehetett tudni, hogy az örömtől, vagy a fájdalomtól. Az első beavatkozás után is eleredtek a könnyei. Akkor a csalódástól. Ő nagyobbat akart. Addig, addig könyörgött, míg a férje engedett. Eric Vigne keresett egy másik orvost, aki hajlandó volt a második műtét elvégezni.  Ő két és fél liternél abba akarta hagyni, de Lolo és férje hármat akart. „Férjem nélkül nem értem volna el a 130 centit.” – nyilatkozta később a kebelcsoda. Ekkor került be a Guinness rekordok közé. 1996-ban Lolo Ferrari úgy érezte elérte a célját, megvalósult az álma. Négy év múlva halott volt.

do-i-posle-plastiki2.JPG

Eredetileg az ifjú franciát Eve Valoisnak hívták. Bretagneban található kis faluból származott. Egy félénk kislány, önbizalom hiánnyal. Édesanyja nem szerette, ezért gyermekkorában nem nagyon ismerte ezt az érzést. Hirtelen lépet be egy férfi az életébe: Eric Vigne a roncskereskedő, egy kétes figura, aki 20 évvel volt idősebb, mint ő. De a férfi észrevette. Ez elég volt, hogy Eve szívét meghódítsa. 1988-ban összeházasodtak és nagy terveket kovácsoltak. Ezek a tervek a show bizniszről szóltak és persze a melle méretéről. Mind a 22 beavatkozás után Erick biztosította róla, hogy egyre szebb és vonzóbb. Férje volt a manegerre, szervezte a munkákat, amiknek következtében pénz állt a házhoz. Lolo akt fotókhoz pózolt, pornót forgatott, fellépett táncosként különböző szórakozó helyeken. Néhány zeneszámot is felvett és szerepelt TV műsorokban. De a rivalda fény nem pótolta az ürességet, amit magában érzett. Ehhez jöttek idővel a testi fájdalmak. Tipegve tudott csak járni, a megműtött orrán alig kapott levegőt. És persze szenvedett a mellei súlya miatt. Hamarosan nem tudott nyugtatók és fájdalomcsillapítók nélkül élni.

lolof28.JPG

Aztán pedig jött a tragédia. 2000 március 5-én Lolo Ferrarit holtan találták az ágyában a Côte d’Azur közelében található Grasse melletti házában. Sokan feltették a kérdést: mindez hogyan történhetett? Először a hatóságok természetes halált állapítottak meg. Két héttel később, gyógyszer visszaélésről beszéltek. Adódott az újabb kérdés: öngyilkosság, vagy megmérgezték őt? A lelkileg instabil nő esetleg nem tudta elviselni tovább a férje által kreált tárgy szerepét? A halottkém a lábán kékfoltokat talált. Lolo szülei azt állították, hogy lányuk gyakran panaszkodott, hogy a férje veri. Valóba így volt? A szülők azt is mondták, hogy a vejük megmenthette volna a nő életét. Reggel Erick látta, hogy nem kel fel a felesége. Biztosan aludni akar még – gondolta. Délben, amikor újra bement hozzá már halott volt. A férj nem vette észre időben a bajt? Tényleg segíthetett volna? Két évvel később a hatóságok megállapították, hogy Eve Valois (Lolo) megfulladt. A férj rögtön gyanús lett. Esetleg ő ölte meg, mert az általa teremtett termék már nem működött jól? Párnát nyomott a felesége fejére, míg az megfulladt? A hatóságok eljárást indítottak ellene. Az ügyvédje azt állította, hogy a gyógyszerek okozták a halálát, nem volt idegenkezűség. Miért ölte volna meg, hiszen szerette? 13 hónapot töltött előzetesben Erick. Négy évig tartott, míg az eljárást lezárták. Nem tudtak bizonyítani ellene semmit. Továbbra sem lehet tudni biztosan Lolo haláláról. Egy viszont tény. Lolo egyszer azt mondta, hogy 45 éves korában öljék meg, ha már nem lesz szép. 37 volt, amikor meghalt.